WORKSHOP - Fermentácia, 03.06.2021

WORKSHOP - Fermentácia, 03.06.2021

Dĺžka: minút

Dátum konania: 03. júna 2021 o 17:00 hod.

Miesto konania: Kultúrny dom Štúrovo

Vstupné: 5 Eur

Fermentácia - keď baktérie pracujú pre nás

Lektor: Hedviga Gulová

Fermentácia potravín patrila v minulosti do kuchyne tak, ako patria k sebe soľnička a korenička.

Počas tohto procesu sa vytvárajú aj telu prospešné baktérie, známe ako probiotiká. Tie prospievajú imunitnému systému, zažívaciemu traktu, ako aj nášmu srdcu. Ak teda zaradíte fermentované potraviny do vášho jedálnička pomáhate celému telu.

Dátum konania: 03. júna 2021 o 17:00 hod.

Miesto konania: Kultúrny dom Štúrovo

Vstupné: 5 Eur

Fermentácia - keď baktérie pracujú pre nás

Lektor: Hedviga Gulová

Fermentácia potravín patrila v minulosti do kuchyne tak, ako patria k sebe soľnička a korenička.

Počas tohto procesu sa vytvárajú aj telu prospešné baktérie, známe ako probiotiká. Tie prospievajú imunitnému systému, zažívaciemu traktu, ako aj nášmu srdcu. Ak teda zaradíte fermentované potraviny do vášho jedálnička pomáhate celému telu.

Nájdi svoj film